Vi ger dig förutsättningar att nå dina mål

Sigma Industry West är ett ungt, prestigelöst teknikkonsultföretag i Göteborg. Som arbetsgivare har vi gjort oss kända för vårt personliga klimat och en kultur med stor öppenhet, delaktighet och med mycket energi.

Vi tycker om att göra saker ihop och strävar efter en bra mix av jobb och fritid. Kompetensutveckling och personlig utveckling har alltid varit väldigt viktigt för oss. Hos oss får du möjlighet att arbeta med andra ingenjörer i fantastiskt spännande miljöer. Våra kunder är världsledande produktbolag inom flera olika branscher, men majoriteten finns idag inom fordonsindustrin i Västsverige.

Som konsult har du möjlighet att prova på olika branscher och teknikområden, du kommer att delta i och driva projekt som ligger i teknisk framkant och utveckla produkter för en bättre morgondag.

Förutom utvecklingsmöjligheter i ditt konsultuppdrag har vi interna program för personlig utveckling. Flow by Sigma är ett program som fokuserar på bl.a balans i vardagen, hur man sätter och når personliga mål, mindfulness och hur man hanterar förändringar. Sedan starten 2016 har över 50 av våra medarbetare gått programmet, som blivit mycket uppskattat. Vi har även ett mentorsprogram som startar upp varje år med ett antal mentorer och adepter.

Sedan starten 2014 har vi haft en fantastisk utveckling. Tillsammans med våra dotterbolag Sigma Embedded Engineering och Sigma Energy & Marine är vi idag över 350 anställda.

Som en del av Sigmagruppen erbjuder vi det bästa av två världar; stabilitet och entreprenörsanda. Sigma består av ett flertal bolag inom olika tekniska kompetensområden och har idag över 4500 anställda och verksamhet i 14 länder. Detta gör oss till Sveriges största privatägda konsultgrupp.

Som konsult har du alla möjligheter att styra din utveckling och karriär. Så även hos oss. Vi tror att självbestämmande, delaktighet och inflytande skapar den motivation som krävs för att du ska lyckas nå dina personliga mål. Våra medarbetare har valt oss som arbetsgivare för att vi delar just denna syn på karriären, framtiden och livet i stort. Hos oss är vem du är lika viktigt som vad du gör. Ambitionen är att hitta en form som ger dig möjlighet att växa och utvecklas till något stort tillsammans med våra uppdragsgivare.

Här hittar du våra lediga tjänster

Read morekeyboard_arrow_down Read lesskeyboard_arrow_up
close

Hi!

We are Sigma Energy & Marine. Today, our engineers will deliver solutions that make tomorrow better for everyone.

Are you one of them?

My name is Christoffer Håkansson and I am your main contact regarding

My name is Britta Larsson and I am your main contact regarding

My name is Fredrik Borg and I am your main contact regarding Renewable Energy.

My name is Gustaf Lager and I am your main contact regarding

My name is Daniel Hermansson and I am your main contact regarding Subsea.

My name is Martin Stegberg and I am your main contact regarding

My name is Daniel Rickert and I am your main contact regarding Industry Simulations.

My name is Johanna Lund and I am your main contact regarding

My name is Jakob Pohorely and I am your main contact regarding

My name is Idah Stenholm Hagman and I am your main contact regarding

My name is Per Bodforss and I am your main contact regarding Marine.

My name is Gustaf Wallerstedt and I am your main contact regarding Process & Plant.

to find your main contact