CAE / Beräkningsingenjör

Vi vill utöka vårt analys-team, är du den vi söker?

Vi erbjuder

Vi tycker om att göra saker tillsammans och vi har en fin gemenskap. Vi anordnar AWs, event, föreläsningar, team-buildings och konferenser för att skapa en bra mix av jobb och fritid. Ett levande kontor är en nyckel till vår gemenskap och därför har vi valt en plats i stadskärnan där lunchmöjligheterna är oändliga och vi har nära till kommunikationer. Här kan vi ta en kaffe på takterrassen eller spela flipper på fikapausen.

Kompetensutveckling är viktigt för oss och förutom utvecklingsmöjligheten i ditt konsultuppdrag vill vi hjälpa dig i din personliga utveckling. Du bestämmer riktningen och vi öppnar dörrarna. Vi tror att självbestämmande, delaktighet och påverkan skapar motivationen för att du ska nå dina personliga mål. Hos oss är vem du är lika viktigt som vad du gör.

Vi tror starkt på att jämställdhet, jämlikhet och en blandning av erfarenheter, åldrar och åsikter skapar en bättre och mer inspirerande arbetsplats. Det är viktigt för oss att du delar denna värdegrund.

OM SIGMA ENERGY & MARINE / SIGMA INDUSTRY WEST

Som arbetsgivare vill vi skapa ett personligt klimat och en kultur med öppenhet, gemenskap och delaktighet. Våra anställda är vår viktigaste tillgång.

Vi levererar spetskompetens inom områden som produktutveckling, design, beräkning, teknisk dokumentation och projektledning. Vi erbjuder både konsulter på plats hos kunden och projektuppdrag från vårt kontor. Med vår gemensamma beräkningsavdelning på Sigma Energy & Marine och Sigma Industry West, kan vi erbjuda en bred kompetensbas till våra kunder samt stora utvecklingsmöjligheter för våra anställda.

Som konsult hos oss har du möjlighet att prova på olika branscher och teknikområden, du kommer att delta i projekt som ligger i teknisk framkant och utveckla produkter för en bättre morgondag. Våra kunder är världsledande produktbolag inom flera olika branscher, och vi har sedan flera år tillbaka ett stort fokus på Förnyelsebar energi. Idag jobbar vi med allt från mindre start-up bolag till större etablerade bolag på marknaden och tillsammans arbetar vi för framtidens gröna energi.

SIGMA GROUP

Som en del av Sigmagruppen erbjuder vi det bästa av två världar; stabilitet och entreprenörsanda. Sigma består av ett flertal bolag inom olika tekniska kompetensområden och har idag över 3500 anställda och verksamhet i 11 länder. Detta gör oss till Sveriges största privatägda konsultgrupp.

Read morekeyboard_arrow_down Read lesskeyboard_arrow_up
 

Emelie Wallenstein

Manager
CFD Industry Simulations

Published:

23 December 2021

Area

Calculation & Simulation

Location

Göteborg

close

Hi!

We are Sigma Energy & Marine. Today, our engineers will deliver solutions that make tomorrow better for everyone.

Are you one of them?

My name is Gustaf Lager and I am your main contact regarding

My name is Martin Örgård and I am your main contact regarding Renewable Energy.

My name is Daniel Hermansson and I am your main contact regarding Subsea.

My name is Martin Stegberg and I am your main contact regarding

My name is Daniel Rickert and I am your main contact regarding Industry Simulations.

My name is Emelie Wallenstein and I am your main contact regarding

My name is Johanna Lund and I am your main contact regarding

My name is Jakob Pohorely and I am your main contact regarding

My name is Idah Stenholm Hagman and I am your main contact regarding

My name is Per Bodforss and I am your main contact regarding Marine.

My name is Gustaf Wallerstedt and I am your main contact regarding Process & Plant.

to find your main contact

Why Sigma?